søndag den 19. marts 2017

Tangrogn på fermenteret kinakål med pepperballs og smilende æg med kapers og hvidløg ❤️




Studeret 'close up' ligner det rogn
og minder rigtig meget om rogn
både i konsistens og smag.
Det er bare ikke fiskeæg.
Det er ... til en person ...
en teskefuld granuleret
Buletang blødt op
med tre gange
så meget
koldt postevand.
Det tager omkring
6 minutter/
den tid det tager
for tangen
at suge
alt vandet
til sig.
Det kan bruges
som særligt
næringsgivende pynt
hvor der ellers
bruges rogn.
Da det har så lidt
smag i sig selv,
er det en god ide,
at de andre ingredienser
har rigtig meget smag.


Der er chili i den fermenterede kinakål.
Den halverede søde chili
med smøreost
har også
chilismag.
Kapers
taler for sig selv.
Det hvide er
hvidløg.
Alt i alt
et lille powermåltid
til styrkelse
af den sunde
tarmflora.
Det granulerede
Buletang
forhandles i dåser
med 200 gram:

Kiloprisen er omkring 750 kr.
hvilket er billigt, taget i betragtning,
det er et tangprodukt.
Bruges der 5 gram
til en person om dagen,
rækker et kilo
til 200 dage.
Det er 3,75 kr.
om dagen.
En indkøbsmulighed
er denne:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥